Jong Puur Passie is fanatiek aan het trainen!

De spelers van team Jong Puur Passie zijn erg enthousiast aan het trainen op het mooie ruime veld van de KV Winsum. De pittige trainingen die worden gegeven door onze toptrainers Daniël Iseger, Arjen Bouwe Hiddinga en Dirk Pieter vd Schaaf worden als zeer leerzaam en afwisselend ervaren. Hier trainen de toppers van de toekomst met steun van de KV Winsum, van Tuinen Tuinservice, Friamco en Jako Sportkleding.

Jong Puur Passie start training!

Donderdagavond 30 april starten de jongens en meisjes van Jong Puur Passie met de trainingen. Condorm de richtlijnen van het RIVM en op basis van het protocol Verantwoord Sporten van het NOC-NSF hebben wij ons eigen protocol ontwikkeld en bekend gemaakt aan de trainers, ouders en spelers van Jong Puur Passie.

Alle jeugdspelers zijn erg enthousiast om met de trainingen te beginnen op het mooie kaatsveld in Winsum. We hopen natuurlijk dat onze spelers datgene wat ze hebben geleerd in de trainingen ook in praktijk kunnen brengen in kaatswedstrijden. Dit hangt nog van de beslissingen van de KNKB m.b.t. de jeugdwedstrijden af.

Team Jong Puur Passie trapt af met survivalrun.

Zaterdagmorgen was de Kleine Wielen onder Leeuwarde het toneel van de aftrap van het seizoen van team Jong Puur Passie met een onvervalste survivalrun.

Na een strakke warming-up werden de spelers en speelsters het parcours opgestuurd onder leiding van de trainers Daniël, Arjen Bouwe en Dirk Pieter. Enthousiast en vol inzet werd het parcours afgewerkt. Een prachtige start van het sezioen waarin het element teambuilding voorop stond.

Nynke Sijbrandij en Marrit Zeinstra bij Puur Passie!

De kaatsers Nynke Sijbrandij en Marrit Zeinstra sluiten zich in 2020 aan bij het al 8 jaar zeer succesvolle kaatsteam Puur Passie. Zij gaan een formatie vormen met Manon Scheepstra die zich daarmee voor het 9e jaar op rij aan Puur Passie verbindt.

Al eerder had het partuur van Gert-Anne van der Bos, Taeke Triemstra en Tjisse Steenstra besloten hun contract met Puur Passie te verlengen. Ook Gert-Anne en Taeke verbinden zich daarmee voor de 9e keer aan het topteam van Puur Passie.

Nieuw voor het team is dat 12 jeugdige en talentvolle kaatsers in de categorie 14-16
dit jaar het nieuw opgerichte team Jong Puur Passie gaan vormen. Er zijn hiervoor 6 meisjes en 6 jongens geselecteerd die wekelijks twee keer gaan trainen onder leiding van hoofdtrainer Daniël Iseger, geassisteerd door Arjen Bouwe Hiddinga en Dirk Pieter van der Schaaf.

Kaatsteam Puur Passie breidt uit

De beide BMW-De Beier kaatsteams met de parturen Gert-Anne van der Bos c.s. en Ilse Tuinenga c.s. kennen ook dit jaar weer een fantastische start van het kaatsseizoen, evenals hun teamgenoten. Om ook de komende jaren zo succesvol te blijven kijkt het bestuur van Puur Passie inmiddels serieus naar de toekomst.

Het unieke concept van het volledig ontzorgen van de beste kaatsers van Friesland, zal zich niet alleen meer richten op de Hoofdklasse, maar met ingang van volgend seizoen ook op de jeugd.

Kaatsteam Puur Passie zal vanaf seizoen 2020 worden uitgebreid met zes jongens en zes meisjes uit de leeftijdscategorie 14 t/m 16 jaar. Ook hier zal de keuze zijn gericht op de betere kaatsers in hun categorieën. Zij worden hier persoonlijk voor benaderd. Deze jonge kaats(t)ers zullen meeliften op de kennis en ervaring van hoofdklasse parturen. Zowel trainers als sponsoren hebben al interesse getoond in dit initiatief.

De ‘Puur Passie Talenten’ zijn daarmee een feit.