Team Gert-Anne van der Bos wint oefenwedstrijd.

Het team van Gert-Anne, Taeke en Tsjisse won de door LKC en Eresdé georganiseerde oefenwedstrijd voor 4 geselecteerde team. Naast de Puur Passie formatie gaven ook de parturen van Bauke Triemstra, Enno Kingma en Menno van Zwieten acte de presence.

Het partuur van Gert-Anne was zoals zo vaak de sterkste. Achteraf gezien was de wedstrijd op een verkeerde datum gepland zo vlak voor de opening van het kaatseizoen, maar tot vorige week hield niemand rekening met een versoepeling van de Corona regels.

Hoe dan ook een mooie aanloop naar het echte werk, volgende week zaterdag in Morra-Liossens. Trainer Peter Tolsma heeft zijn spelers er weer uitstekend op staan, en dat belooft veel goeds voor de komende weken.

Volgende week mogen ook de andere teams van Puur Passie, de parturen van Nynke Sijbrandij, Manon Scheepstra en Marrit Zeinstra, Tineke Dijkstra, Sandra Hofstra en Louise Krol en Auke Boomsma, Gabe-Jan van Popta en Laas-Peter van Straten laten zien of ze de winter en het voorjaar goed zijn doorgekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *