Bijzonder geslaagde team trainingsdag in Reduzum.

Prachtige beelden van de spelers in actie!

Zaterdag 5 juni ontmoeten de spelers van Puur Passie en Jong Puur Passie elkaar op het mooie veld van de KV Jan Reitsma in Reduzem voor een gezamenlijke trainingsdag. Onder leiding van Peter Tolsma (senioren) en Daniël Iseger (jeugdspelers) werd er gezamenlijk vol overgave en enthousiast getraind.

De middag was gereserveerd voor een paar trainingswedstrijden. Het team van Bauke Triemstra, Pieter Jan Plat en Sjoerd de Jong kwam ons ’s middags versterken.

De wedstrijd tussen het partuur van Gert-Anne van der Bos en Bauke Triemstra werd een afgetekende zege voor van der Bos. In het andere perk zorgden de jeugdspelers Johan Sipma, Jan-Thymen Eisma en Jan Bandstra voor een enorme stunt door het Puur Passie team van Auke Boomsma, Hyltje Bosma en Patrick Scheepstra te verslaan.

In de finale stonden de parturen van Gert-Anne en Johan Sipma tegenover elkaar. Het partuur van Gert-Anne won alhoewel de “youngsters” opnieuw lieten zien dat zij al erg goed kunnen kaatsen.

De onderlinge partij tussen het partuur van Auke Boomsma en Bauke Triemstra werd gewonnen door de laatsten.

De heerlijke lunch en de afsluitende hapjes werden verzorgd door Coby en Gerlof Bleeker van “Traktatie op locatie” met hun foodtruck. Sportmasseur Rommie Wierstra was de gehele dag aanwezig om de spelers waar nodig te behandelen. Al met al een bijzonder geslaagde teamdag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *